Prethodni članak
Sljedeći članak

AK Zabok ekipni prvaci Hrvatske

U nedjelju je u Koprivnici održano Ekipno Prvenstvo Hrvatske u krosu


U organizaciji Atletskog kluba Koprivnica u nedjelju je u Koprivnici održano Ekipno Prvenstvo Hrvatske u krosu. Po kiši i prohladnom vremenu nastupilo je preko 500 natjecatelja od mlađekadetskog do seniorskog uzrasta. Sveukupni pobjednik je zagrebački Agram, dok nas posebno veseli ekipna pobjeda Atletskog kluba Zabok među seniorima na dionici od 12 kilometra. Na dionici od 4 kilometara Zabok je i kod muških i kod žena osvojio osmo mjesto ekipno. Ekipe Zaboka još su osvojile petnaesto mjesto kod kadetkinja na 1 kilometar te na istoj dionici za mlađe kadete osmo mjesto. Atletski klub Oroslavje osvojio je osmo mjesto među mlađim kadetkinjama na 800 metara, deveto mjesto kod mlađih kadeta na 1 kilometar te petnaesto mjesto na 1 km za kadetkinje.

Sveukupno je Zabok među muškima sedmi, među ženama dvadeseti i sveukupno muški i žene jedanaesti. Oroslavje je kod muških sedamnaesto, među ženama dvadeset i četvrto, a sveukupno muški i žene dvadeset i treće.

Za AK Zabok su među seniorima na 12 km nastupili Nikola Špoljar koji je pojedinačno bio treći, Marko Gorički koji je bio četvrti, Matija Grabrovečki koji je pojedinačno bio šesti te Mario Špoljar s pojedinačno osmim mjestom.

Za AK Zabok su još nastupili: Melani Sinković i Leona Gašparić među mlađim kadetkinjama, David Posavec, Adam Cavor i Antonio Kušter među kadetima, Monika Leljak, Hanna Starman i Inga Sadaić među kadetkinjama, Željka Gašparić, Andreja Grabrovečki, Jelena Miličević i Jadranka Repovečki među seniorkama na 4 kilometara te među seniorima na 4 kilometara Antonio Kleković, Ivan Lovrenčić, Alen Čretni, Stjepan Storjak, Igor Visinski i Sven Šemovčan.

Za AK Oroslavje su nastupili: Sara Barlović, Elena Posilović i Sara Cukovečki među mlađim kadetkinjama, Dominik Barlović, Matija Šurina i Luka Posilović među kadetima, Ana Šemnički, Nikolina Ptiček i Lana Krpelnik među kadetkinjama te Matija Hmelina među kadetima.

Još članaka iz "Sport"

Facebook