Prethodni članak
Sljedeći članak

10. kolo doigravanja za plasman u 1. hrvatsku kadetsku rukometnu ligu: Bedekovčina plus 10 protiv Pavleka

Očekivala se teška i rezultatski neizvjesna utakmica, no na terenu bilo je sasvim drugačije


U 10. kolu doigravanja za 1. hrvatsku kadetsku rukometnu ligu Bedekovčina je dočekala RK Pavleki, 4. na ljestvici. Očekivala se teška i rezultatski neizvjesna utakmica, no na terenu bilo je sasvim drugačije. Početak utakmice izjednačen, gol za golom, a kod domaćina vidljiva nervoza i lagana bezidejnost u napadu, obrana od početka na dobrom nivou. Nakon desete minute Bedekovčina polako preuzima vodstvo i razvija svoju igru. Igra se duboka 3:2:1 obrana koja onemogućuje lagane šutove vanjskih igrača, a to koristi golman i skuplja dosta obrana. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 13:8.

U drugom poluvremenu, dominiramo i konstantno domaćin povećava prednost. Bilo je prilike za rotaciju svih igrača i to se pokazao kao pravi pogodak, jer se bez obzira na to rezultat povećavao sve do konačnih 28:18.

Najbolji strijelci utakmice bili su Karlo Jurina sa 8 i Tibor Turković sa 7 golova, dok su golmani Luka Pavetić i Karlo Skozrit skupili lijepi broj obrana. Bedekovčina i dalje vodi sa 18 bodova, jednim više od Gorice. U 11. kolu Bedekovčina gostuje kod trećeplasiranog Ivanića.

RK BEDEKOVČINA – RK PAVLEKI 28:18 (13:8)

BEDEKOVČINA: Dvorana Srednje škole GLEDATELJA: 150 Sutkinje: Dervišević i Majpruz, obje Zagreb

BEDEKOVČINA: Pavetić, K. Kuleš 1, D. Končić 4, M. Kuleš, Boroš 2, Turković 7(1), Mohač, Tkalčević 1 Kovačić, Draganić, Habulin, Skozrit, Jurina 8(2), Ded 3 Šoštar 2; TRENER: Filip Martinić

Još članaka iz "Sport"

Facebook