Prethodni članak
Sljedeći članak

U sklopu projekta HICAPS Općina Bedekovčina organizirala je radionicu “Što za mene znači perivoj?”

Radionica se održala u Dvorcu Gornja Bedekovčina (dvorac Bedeković-Vranyczany), a na radionici su sudjelovali učenici 3. i 4. razreda Osnovne škole Bedekovčina

U sklopu projekta HIstorical Castle Parks (HICAPS) Općina Bedekovčina organizirala je 14. lipnja 2018. godine radionicu naziva „Što za mene znači perivoj?“.

Radionica se održala u Dvorcu Gornja Bedekovčina (dvorac Bedeković-Vranyczany), a na radionici su sudjelovali učenici 3. i 4. razreda Osnovne škole Bedekovčina.

Cilj radionice je podizanje svijesti o važnosti kulturne i prirodne baštine i važnosti očuvanja i revitalizacije povijesnih parkova dvoraca među djecom, ali i upoznavanja s prednostima i načinima korištenja rezultata HICAPS projekta.

Projekt HIstorical Castle Parks (HICAPS) međunarodni je projekt usmjeren na jačanje kapaciteta javnog i privatnog sektora za korištenje kulturne baštine i resursa ostvarenih transnacionalnom suradnjom između partnerskih zemalja. Projekt je sufinanciran sredstvima EU kroz program Interreg Central Europe, a vrijednost projekta na području Općine Bedekovčina iznosi 100.000 EUR. Općina Bedekovčina kroz projekt revitalizirat će dio perivoja oko dvorca Gornja Bedekovčina te sudjelovati u širenju svoje međunarodne mreže partnera.

Djeca su kroz edukativnu radionicu usvojila znanje o važnosti kulturne i prirodne baštine, o samom Dvorcu Gornja Bedekovčina i perivoju dvorca te su informirani o projektu HICAPS i važnosti EU projekata.

Povratno, djeca su putem kreativnih crteža prezentirala svoje vizije i ideje uređenja parka i načina korištenja parka koje će se svakako slijediti u drugim fazama uređenja perivoja.

Više na: https://www.facebook.com/opcinabedekovcina/

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Za sve skupine vozila otvoreni su: -autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče; -autocesta A6 Rijeka-Zagreb; -državna cesta DC1 Karlovac-Slunj-Knin-Split; -stara cesta kroz Gorski kotar DC3; -Krčki most; -Paški most.  Magla mjestimice sman...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program