Prethodni članak
Sljedeći članak

Projekt poduzeća prostoria d.o.o. je sufinanciran sredstvima EU!

Zajedno do fondova EU

  • Projekt poduzeća prostoria d.o.o. je sufinanciran sredstvima EU

    Projekt poduzeća prostoria d.o.o. je sufinanciran sredstvima EU


Poduzeće prostoria d.o.o. je ugovorilo dodjelu bespovratnih sredstava od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za projekt izgradnje pomoćne proizvodne građevine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 17.877.603,43 kuna, od čega je za sufinanciranje prihvatljivo 13.671.469,70 kn, a iznos od 4.921.749,39 kn Ministarstvo će dodijeliti u obliku bespovratnih sredstava.

Poduzeće prostoria d.o.o. izgradilo je i opremilo pomoćnu proizvodnu građevinu u sklopu postojećeg proizvodnog pogona i na postojećoj parceli k.č.br.2102/1; k.o. Pustodol. Osim toga, nabavilo je i strojeve i opremu, zaštitilo je nove dizajne i imena nekih novih proizvoda, te je predstavilo novosti u poslovanju na inozemnim sajmovima.

Provedbom projekta poduzeće je ojačalo svoju tržišnu poziciju, i zaposlilo više od 30 novih zaposlenika od početka provedbe do sad. Provedbom projekta planira se postići i opći cilj projekta koji se odnosi na doprinos konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva te efikasnosti proizvodne djelatnosti u regiji.

Sve navedeno će povećati te se i dalje manifestirati u rastu broja zaposlenika, poslovnih prihoda i izvoza.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost poduzeća prostoria d.o.o.

EU strukturni i investicijski fondovi

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Uočen je pas na autocesti A3 između čvora KUTINA i čvora POPOVAČA. Molimo korisnike za dodatan oprez. Zbog jakog vjetra na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, v...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program