Prethodni članak
Sljedeći članak

Poduzeće KRKLEC-METAL d.o.o. provelo projekt izgradnje hale za izradu metalnih konstrukcija

Poduzeće KRKLEC-METAL d.o.o. provelo projekt izgradnje hale za izradu metalnih konstrukcija ukupne vrijednosti 8.578.000 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poduzeću KRKLEC-METAL d.o.o. iz Klenovca Humskog krajem 2016. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt „Izgradnja poslovne građevine za izradu metalnih konstrukcija“ u sklopu natječaja „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu“. U sklopu navedenog natječaja iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 8.578.000,00 HRK odobreno je ukupno 2.991.622,66 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u siječnju 2016. godine, a završava u rujnu 2017. godine stavljanjem u uporabu hale za izradu metalnih konstrukcija. Izgradnjom i opremanjem nove hale u koju će se preseliti i dio postojećih strojeva i opreme poduzeće KRKLEC-METAL d.o.o. povećat će kapacitete za proizvodnju metalnih konstrukcija, dijelova strojeva i uređaja, te optimizirati proizvodni proces kroz smanjenje troškova proizvodnje i povećanje učinkovitosti zaposlenika. Povećanje kapaciteta proizvodnje zahtijeva i zapošljavanje novih djelatnika, pa će se po realizaciji projekta otvoriti i 6 novih radnih mjesta. Planiranim povećanjem izvoza na tržišta Austrije, Njemačke i Italije smanjit će ovisnost o domaćem tržištu te povećati profitabilnost i poboljšati likvidnost poslovanja.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaju postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća te vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća KRKLEC-METAL d.o.o.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Od 16:00 sati za sve skupine vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb. Iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji te obrnuto, kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama mogu prometovati autocestom A1 do čvora Sveti Rok i dalje drža...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program