Prethodni članak
Sljedeći članak

Obrt LEGRADMETAL potpisao Ugovor o financiranju projekta „Rekonstrukcija, dogradnja i opremanje proizvodnog pogona za strojnu obradu metala“

Obrt LEGRADMETAL, dana 10. listopada 2017. godine, potpisao je Ugovor o financiranju projekta ukupne vrijednosti 9.673.033,27 HRK iz Europskog fonda za regionalni razvoj...

Obrt LEGRADMETAL uspješno je u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“ pripremio i prijavio projekt „Rekonstrukcija, dogradnja i opremanje proizvodnog pogona za strojnu obradu metala“ na javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj „Kompetentnost i razvoj MSP“.

Korisnik je po završenom postupku evaluacije u utorak, 10. listopada 2017. godine, potpisao Ugovor o financiranju projekta čija ukupna vrijednost iznosi 9.673.033,27 kn, a odobrena potpora 3.441.560,40 kn.

Provedba projekta započela je u prosincu 2016. godine, a završava u lipnju 2018. godine. Realizacijom projekta povećat će se fleksibilnost proizvodnje kroz rekonstrukciju, dogradnju i opremanje postojećeg pogona za strojnu obradu metala, ujednačiti kvaliteta proizvoda kroz nabavku novih strojeva i mjernih uređaja te povećati produktivnost zaposlenika kroz nabavku nove opreme i optimizaciju proizvodnog procesa.

Povećanje kapaciteta proizvodnje zahtijeva i zapošljavanje novih djelatnika, pa će se zahvaljujući realizaciji projekta otvoriti i 10 novih radnih mjesta.

Projekt je uspješno pripremljen zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaju postojeće stanje i buduće potrebe obrta te vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

 

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost obrta LEGRADMETAL

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Na autocesti A1 nakon tunela Mala Kapela u smjeru Zagreba (na vijaduktu Modruš), zbog izvlačenja teretnog vozila i prometne nezgode vozi se usporeno suženim kolnikom, a opreznije treba voziti zbog predmeta na kolniku pred tunelom Čelinka u smjeru ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program