Prethodni članak
Sljedeći članak

Evo na kojim lokacijama građani mogu nabaviti pitku vodu

Jedinice lokalne samouprave obavještavaju mještane


Jedinice lokalne samouprave u kojima voda nije za ljudsku potrošnju pripremile su pitku vodu koja se nalazi na nekoliko lokacija.

Obavještavaju se  građani Općine Lobor, naselja Vinipotok, Markušbrijeg,  Završja Loborskog i centar Lobora da je u suradnji sa Zagorskim vodovodom osigurana pitka voda iz cisterna za navedena područja. Cisterna sa pitkom vodom biti će  ispred društvenog doma Vinipotok, Markušbrijeg 130b, Lobor oko 14 sati, u centru Lobora oko 14,30 sati.

Pozivaju se svi koji imaju potrebu za pitkom vodom da na navedenim lokacijama mogu natočiti vodu u svoje posude.  Raspored cisterne sa pitkom vodom na području općine Mače:
Veliki Bukovec ( križanje Trcaki/Kunići) 13-15 sati i Mače 17-19 sati.

U Zaboku se građani mogu javiti u prostorije Crvenog križa Zabok koji je od HCK dobio donaciju pitke vode – podjela kod skladišta u Ulici S. Radiće 38. Voda se dijeli do 17 sati.

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok danas je dostavilo vodu Općini Bedekovčina za podjelu stanovništvu, školama i dr. – 300 flaša po 5 litara i 150 flaša po 5 litara Općini Sveti Križ Začretje. Ostatak od 150 flaša po 5 litara smo podijelili građanima.

U Oroslavju se pak pitka voda može dobiti u dvorištu DVD-a Oroslavje gdje se nalazi cisterna s vodom.

U Bedekovčini se voda može dobiti ispred Vatrogasnog doma Bedekovčina od 09:00 do 19:00 sati u Poznanovcu iza Vatrogasnog doma Poznanovec od 09:00 do 11:00 sati i od 16:00 do 18:00 sati, u Keblu kod Vatrogasnog doma Kebel od 12:00 do 13:00 sati, u Grabama kod društvenog doma Grabe od 13:00 do 14:00 sati, u Brestovcu Orehovičkom ispred Vatrogasnog doma Brestovec Orehovički od 10:30 do 12:00 sati i od 16:00 do 17:00 sati, u Martincu Orehovičkom ispred Društvenog doma od 9:30 do 10:30 sati i od 17:00 do 18:00 sati te u Orehovici na parkingu dućana Omerza od 08:00 do 09:00 sati i od 18:00 do 19:00 sati.

Voda se u Svetom Križu Začretju može dobiti danas od 17 do 19 ispred zgrade Općine, a mole se građani da samo sa sobom uzmu ambalažu u koju će staviti vodu.

U Zlataru će cisterna s pitkom vodom danas nalazi kod Vatrogasnog doma DVD-a Zlatar i Srednje škole.

Iz općine Veliko Trgovišće javljaju kako se kod njih ne osjeća neobičan miris ili izgled vode, no ukoliko postoji potreba građana za pitkom vodom, mogu se javiti u Dom kulture ili Općinu budući da su cisterne s vodom spremne.

Tako je našla ekipa bila kod DVD-a Oroslavje gdje je Valentino Visinki iz DVD-a Oroslavje rekao kako po nalogu Grada imaju spremne cisterne s vodom. - Ljudi dolaze s karnistrima, natoče si vodu za piće i kuhanje. Danas je došlo oko sto ljudi, a svaki je uzeo oko 15 do 20 litara vode - rekao je Visinski dodajući kako će se cisterna s vodom nalaziti i sutra 16. veljače na istoj lokaciji od 8 ujutro, ako iz Zagorskog vodododa kažu da još uvijek voda nije za piće.

Još članaka iz "Lobor"

Facebook

Zbog pojačanog prometa kolone su: -na ulasku na autocestu A1 u Lučkom sa zagrebačke obilaznice iz smjera Jankomira kolona je oko 2 km, a iz smjera Buzina kolona je oko 4 km. -u koloni koja se kreće sporije i uz povremene zastoje vozi se od n...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program