Prethodni članak
Sljedeći članak

[HVALEVRIJEDAN POTEZ] Novčane nagrade za najuspješnije učenike i studente iz Huma na Sutli

Učenike i studente je primio načelnik Zvonko Jutriša


U uredu općinskog načelnika proteklog petka upriličen je prijem nagrađenih učenika i studenata za školsku i akademsku 2017/2018. godinu, sukladno raspisanom javnom natječaju za dostavu prijedloga za dodjelu novčane nagrade učenicima i studentima s područja općine Hum na Sutli za školsku i akademsku godinu 2017./2018. i Javnom pozivu za dodjelu nagrada za posebna postignuća učenika srednjih škola u školskoj 2017./2018. godini koji su bili raspisani od strane Općine Hum na Sutli tijekom mjeseca siječnja 2019. 

Općinski načelnik čestitao je nagrađenim učenicima i studentima te im uručio jednokratne novčane nagrade i zaželio mnogo uspjeha u njihovom daljnjem obrazovanju. Nagrade su uručene Filipu Miklaužiću iz Klenovca Humskog 138, koji je imao prosjek ocjena u četverogodišnjem srednjoškolskom obrazovanju 4,9, a Ema Barić iz Druškovca Humskog 1 4,83 (pojedinačne nagrade u iznosu od 2.000 kuna). Po 3.000 kuna uručeno je najboljim studentima i to Božidaru Očko iz Vrbišnice 7, (prosjek ocjena 4,46), Dariu Špoljar iz Prišlina 72, (prosjek ocjena 4,23) te Marku Krklec iz Huma na Sutli 151 (prosjek ocjena 4,07).


Filipu Miklaužiću iz Klenovca Humskog 138, za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz Obrazovnog sektora strojarstvo, brodogradnja i metalurgija u natjecateljskoj disciplini CNC tehnike glodanja uručena je nagrada u iznosu od 1.000 kuna, Loreni Imširović iz Lastina 18/2, za osvojeno drugo mjesto na regionalnom natjecanju iz energetske učinkovitosti u iznosu od 700 kuna, Emi Barić iz Druškovca Humskog 1, za osvojeno četvrto mjesto na državnom i svehrvatskom natjecanju – ekološki kviz „Lijepa naša“ 2018. u iznosu od 400 kuna te Nikoli Barić iz Druškovca Humskog 12, osvojeno peto mjesto na državnom natjecanju iz Obrazovnog sektora strojarstvo, brodogradnja i metalurgija u natjecateljskoj disciplini CNC tehnike glodanja u iznosu od 300 kuna.

Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Jadranska magistrala (DC8): -između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program