Prethodni članak
Sljedeći članak

Udruga Djedovina organizirala novu znanstvenu tribinom sa zanimljivom temom

Tema znanstvene tribine je bila 'Digitalne tehnologije u poslovanju. Kakva nas budućnost očekuje?'

Svetokriška udruga za očuvanje baštine i promicanje kulture življenja „Djedovina“ u suradnji s Općinskom knjižnicom i čitaonicom Sveti Križ Začretje održala je 23. lipnja u Galeriji Žitnica još jednu znanstvenu tribinu u ciklusu „Veliki ljudi z male bregov“.

Ovaj put se svojim sumještanima predstavio doc. dr. sc. Božidar Jaković, prodekan za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu koji je početke svojih profesionalnih znanja stekao u Srednjoj  ekonomskoj školi u Zaboku. Završio je potom Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer Poslovne informatike, a zatim Poslijediplomski studij, smjer Informatički menagement te Poslijediplomski doktorski studij.

Tijekom godina profesionalno se usavršavao na mnogim radionicama, edukacijama i konferencijama u brojnim zemljama poput SAD-a, Kanade, Japana, Kine te raznim zemljama Europske unije.

Član je više stručnih udruženja i tijela te autor stotinjak objavljenih radova. Dobitnik je više nagrada i priznanja te autor i voditelj raznih stručnih projekata. Aktivno sudjeluje na stručnim i znanstvenim skupovima diljem svijeta. Nastavu održava na preko 20 različitih kolegija na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini, na sveučilišnoj i stručnoj vertikali u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Sloveniji. Ovaj put je obradio temu: Digitalne tehnologije u poslovanju. Kakva nas budućnost očekuje?

Vrlo interesantno prezentirana tema pobudila je kod posjetitelja sukladan interes i diskusiju.

Predsjednica udruge „Djedovina“ i voditeljica tribine Doroteja Jačmenica Pušenjak zahvalila je doc. Jakoviću na sudjelovanju i čestitala mu na dosadašnjim  profesionalnim uspjesima. Podsjetila je da je udruga “Djedovina“ ovaj ciklus tribina započela prije nekoliko godina želeći pokazati mladim, vrijednim i obrazovanim ljudima da nas njihov rad zanima, da ga cijenimo, želimo bolje upoznati te da im pokažemo koliko nam svime jest ili bi trebalo biti važno da oni žive, rade i profesionalno se razvijaju u svojoj domovini.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

Samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, zbog vjetra. Obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog - DC50 i DC27.  Za sve skupine vozila otvoren...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program