Prethodni članak
Sljedeći članak

Branitelji i Grad Zabok donirali računala

Područne škole u Špičkovini i Martinišću primile su vrijednu donaciju

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Krapinsko-zagorske županije i Ogranka Zabok s gradom Zabokom prošlog je petka Područnim školama u Martinišću i Špičkovini donirali po dva stolna računala dobivena iz donacije, servisirana i prilagođena nastavnom potrebama područnih škola.

U projektu Informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji UDVDR Podružnica Krapinsko-zagorske županije surađuje i s tijelima lokalne samouprave pa je na prijedlog gradonačelnika grada Zaboka Ivana Hanžeka u provedbi 24. tečaja izvršena donacija Područnim školama grada Zaboka.

Područne škole Martinišće i Špičkovina primile su donaciju koja se sastojala od dva stolna računala sa svim komponentama i novim LCD ekranom te po jednim skenerom.

U područnoj osnovnoj školi Martinišće donaciju su uz članove UDVDR Ogranka Zabok uručili gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek i Predsjednik UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske županije Stjepan Pavliša. Za trajanja posjeta Područnoj školi hrvatskim braniteljima i gostima učenici škole upriličili su spontani nastup kao zahvalu za iznenadnu posjetu i vrlo vrijednu donaciju.

Prekrasno druženje hrvatskih branitelja UDVDR Ogranka Zabok nastavljeno je u područnoj školi u Špičkovini gdje su donaciju uz članove UDVDR Ogranka Zabok uručili gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek i Predsjednik UDVDR Ogranak Zabok mr.crim.Josip Horvatin.

U tjednu sjećanja na žrtvu grada heroja Vukovara s hrvatskim braniteljima UDVDR Ogranak Zabok dogovorena u predavanja o Domovinskom ratu u Područnim školama u Martinišću i Špičkovini.

U tijeku je održavanje 24.tečaja informatičkog opismenjavanja članova UDVDR Ogranak Zabok koji završava 13.11.2017. godine i na kojemu će Predsjednik UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske županije šestorici hrvatskih branitelja donirati računala.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

Pozivamo vozače na oprez: AUTOCESTA A3 BREGANA-LIPOVAC -prometna nesreća na 108.+650 km između odmorišta Lipovljani i čvora Kutina u smjeru Bregane; vozila se nalaze na zaustavnom traku. -predmet na kolniku na 68.km između čvorova Ivanić Gra...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program